Home | Despre noi | Utilaje| Galerie foto | Noutăţi | Cariere | Contact
  Despre noi
Despre noi

De la înfiinţare am abordat două direcţii principale de dezvoltare: construcţia de drumuri şi comercializarea materialelor de construcţii. În ambele domenii de activitate am facut din „calitate” un imperativ.

Tocmai de aceea în anul 2006 am implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001, iar în anul 2008 sistemul de management de mediu ISO 14001

Componenta socială e foarte importantă. Am încercat să ne fidelizăm salariaţii, să le oferim cele mai bune condiţii de muncă şi credem că am reuşit. În prezent compania noastră numără 70 de salariaţi.

Participăm la dezvoltarea economică a zonelor unde ne desfăşurăm activitatea. Se ştie că infrastructura este o componentă notabilă a prosperităţii economică a unei regiuni. O latură consistentă a activităţii noastre o reprezintă interesul comunitar, construcţiile de drumuri contribuind la progresul din toate punctele de vedere a comunităţilor respective.

În zece ani am construit 514 km de drumuri, oferind o infrastructură corespunzătoare pentru 57 de localităţi din mediul rural i urban.

Ce ne propunem în anii următori?

Să devenim un jucător important în domeniul construcţiilor de drumuri în regiunea Moldovei.
Să fim profesionişti în tot ceea ce facem, astfel încât tot mai mulţi oameni să fie satisfăcuţi de serviciile noastre.
Să facem în aşa fel încât numele nostru să fie asociat cu „calitatea”.
Să facem totul cu pasiune, cu pasiune pentru drumuri.

Director general,
Ion Echimov